ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Περιεχόμενο με δυνατότητα σύμπτυξης

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Χρησιμοποιούμε ένα δοκιμασμένο σύστημα μαγνητών, το οποίο θα κρατά στον τοίχο την VIGIL μεταλλική αφίσα σας με ασφάλεια. Για την εγκατάσταση δεν θα χρειαστείτε κανένα εργαλείο! Θα πρέπει ωστόσο να ακολουθήσετε αυστήρα τις οδηγίες εγκατάστασης . Είναι οι εξής:
1.Καθαρίστε τον τοίχο με ένα μαντηλάκι και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει.
2.Κολλήστε το αυτοκόλλητο τοίχου και πιέστε για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, σιγουρευτείτε ότι έχει κολλήσει ομοιόμορφα στον τοίχο.
3.Κολλήστε τον μαγνήτη. Αφαιρέστε τα προστατευτικά "φιλμ" από τον μαγνήτη. Τοποθετείστε τον μαγνήτη πάνω στο αυτοκόλλητο τοίχου και πιέστε για αλλά 5-10 δευτερόλεπτα.

Έτοιμο! Πείτε αντίο στον βαρετό σας τοίχο.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ;

Όχι δεν θα χρειαστείτε κανένα εργαλείο! Τέλειο έτσι;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙ;

Χρησιμοποιούμε ειδικό αυτοκόλλητο, σχεδιασμένο να μην αφήσει κανένα σημάδι κατά την αφαίρεση του. Ωστόσο, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τις γωνίες αργά και με υπομονή. Αν γίνει σωστά η αφαίρεση, ο τοίχος σας θα είναι σαν να μην βάλατε πότε τίποτα!

ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ;

Χρησιμοποιούμε ένα ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΙΧΟ;

Προτείνουμε να τοποθετούνται σε λείους τοίχους και όχι σε τραχιές επιφάνειες.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Εάν χρειάζεστε extra προστασία για την προσαρμογή της μεταλλικής αφίσας σας στον τοίχο, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μαγνήτες και αυτοκόλλητα από το site μας . Κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιήστε τα μαζί με αυτά που σας δίνουμε δωρεάν με κάθε αγορά σας. Στην ακραία περίπτωση που ακόμα δεν είστε καλυμμένοι, θα πρέπει να φέρετε τα εργαλεία σας(δυστυχώς). Θα προτείναμε να βάζατε λίγα μικρά καρφάκια μέσα στον μαγνήτη.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΛΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Από την στιγμή της παραγγελίας σας, θα χρειαστούμε 3-4 εργάσιμες ημέρες, για να την παράδοσουμε στην συνεργαζόμενη courier.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ

Όλα τα σχέδια δημιουργούνται στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα από την ομάδα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας έχουν πολιτική επιστροφής 30 ημερών. Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα των εμπορευμάτων, δηλαδή τον πελάτη. Για επιστροφή χρημάτων , θα πρέπει να μην έχει πειραχτεί η συσκευασία.

Απορίες; Προτάσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.